Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Zolang ik niets hoor, ben ik echt met mijn hoofd hier'

24 juli 2022 22:44 - ESPN
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü: "Zolang ik niets hoor, ben ik echt met mijn hoofd hier"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan nog niet bezig te zijn met een transfer. "Zolang ik niets hoor, ben ik echt met mijn hoofd hier", aldus Kökcü. "Je weet nooit hoe het in het voetbal kan gaan. Als er een club komt die biedt wat Feyenoord wil kan het zomaar gaan, maar nu speelt er nog niets en speel ik bij Feyenoord."

De middenvelder heeft ook met Arne Slot gesproken over zijn toekomst. "Hij wil me er gewoon bij hebben. Er zijn sowieso nog punten die ik kan verbeteren en hij is van mening dat hij me daarbij kan ondersteunen", zo gaf hij aan. "Ik denk dat ook, dus in mijn hoofd is het niet zo dat ik weg móet."

Kökcü gaf ook aan dat hij nog moest wennen tegen Olympique Lyon. "Dit waren pas mijn eerste minuten. Ik had nog niets meegedaan", zei hij daarover. "In Oostenrijk was ik ziek en heb daar maar twee trainingen meegedaan. De eerste training toen ik weer fit was, ging ik door mijn enkel en was ik ook weer een weekje weg."




Tags

kokcu meegedaan arne espn lyon oostenrijk slot weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda