Transparent
Inloggen
Sluiten

Sebastian Szymański Feyenoorder

22 juli 2022 16:49 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

<b>Sebastian Szymański Feyenoorder</b>; image source: Pro Shots

Sebastian Szymański is Feyenoorder, zo meldt de club. De 23-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Dinamo Moskou met een koopoptie op het einde van het seizoen. Naar verluidt is met de optie het aanzienlijke bedrag van 10 miljoen euro gemoeid.

De 15-voudig Pools international krijgt bij Feyenoord het nummer 17. Afgelopen seizoen behaalde hij met Dinamo Moskou de derde plek in de Russische competitie. De middenvelder zegt zelf over de transfer: "Feyenoord is een goede club voor jonge spelers zoals ik. De club heeft afgelopen seizoen veel indruk gemaakt in Europa door de finale te halen van de Conference League. Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan verdere successen en kijk ernaar uit om in De Kuip mijn debuut te maken en mezelf te laten zien aan de supporters".

Meer op Feyenoord




Tags

sebastian szymanski dinamo conference kuip steentje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Afwachten, heb hem nooit zien spelen, maar zijn leeftijd en al opgedane ervaring
positief. Een jaar huren en dan kijken of hij goed genoeg is om over te nemen.
+0/-0

1 jaar geleden
Ik herhaal wat ik eerder schreef: zo'n optie heeft alleen zin als je nu wel met de speler ook afspraken hebt kunnen maken over zijn salaris op het moment dat we de optie lichten. Ik mag hopen dat de clubleiding geleerd heeft van de situatie met Dessers.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda