Transparent
Inloggen
Sluiten

Benfica wil Fredrik Aursnes

21 juli 2022 16:24 - VI
Foto: Pro Shots

Benfica wil Fredrik Aursnes; image source: Pro Shots

Het Portugese Benfica toont volgens VI interesse in Feyenoorder Fredrik Aursnes. De Noorse middenvelder moet Benfica-trainer Roger Schmidt, vorig jaar nog actief voor PSV, in positieve zin opgevallen zijn. De vaste waarde bij Feyenoord heeft nog een contract van twee seizoenen in Rotterdam, waardoor de club stevig staat bij eventuele onderhandelingen.

Meer op VI




Discussieer mee op de forums


Tags

benfica aursnes fredrik roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als hij niet wil verlengen, dan maar verkopen, al was het wel een van de betere spelers het afgelopen seizoen.
Voor de rest kan ik nou niet zeggen dat we wat dichter naar Ajax en PSV zijn toe gekropen, jammer maar het is niet anders.
Het wordt weer wachten tot de laatste week om misschien een koopje te scoren. Het risico is wel dat je eind augustus 7 punten achter staat !!
+1/-0

1 jaar geleden
Dit zou doodzonde zijn.
maar Feyenoord kan geen (als dat waar is) 15mlj weigeren.
Bazoer dan toch maar transfervrij proberen te halen, dan is jet wel "pure" winst.
zo zal Feyenoord toch moeten handelen om wat centen over te houden.
+1/-0

1 jaar geleden
Benfica lijkt mij geen club die € 15 mln voor een verdedigende middenvelder gaat bieden, dus meteen afkappen tenzij ze direct met een knock out bod komen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kreeg daar ook totaal geen beeld bij benfica en 15 miljoen voor een cvm van die leeftijd die 1 jaar in de eredivisie heeft gespeeld. Lijkt me max 8 a 10. Bij 15 excl bonussen zeg ik zeker ja, maar bij 8 twijfel, is echt 1 van onze beste spelers en kan nog beter worden. Maar als hij niet wil bijtekenen dan uiteraard verkopen. Eeuwig zonde dat Veerman afhelopen winter niet gelukt is (als Propper niet was gestopt had Veerman bij ons gespeeld). Dan had je Aursnes nu lachend kunnen verkopen.
+1/-0

1 jaar geleden
Als we hier echt 15 miljoen aan over houden direct doen natuurlijk.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda