Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: "dit elftal heeft veel pit"

17 augustus 2003 17:30

"Tijdens de voorbereiding zei ik al dat we er pas bij de eerste competitiewedstrijd echt moeten staan. En dat hebben we gedaan, we hebben gewonnen. Het kan natuurlijk altijd beter. Het is duidelijk dat we nog niet klaar zijn. Maar iedereen deed ongelofelijk zijn best vanavond. Sowieso heeft dit team heel veel pit in zich. Voor de wedstrijd voelde je al dat iedereen tot de bodem wilde gaan." Van Marwijk was blij dat het juist Lazovic was die aan de kant van de fanatieke aanhang voor de 1-0 zorgde, "geweldig".

"We hadden te weinig tijd in de voorbereiding. Dan kan je winst boeken door te winnen. Dat ben je zo een week verder in je groei." Van Marwijk had vooral veel lof voor de as van zijn team. Zoetebier vond hij uitstekend keepen. Achterin zat het duo Van den Berg/Paauwe goed in elkaar. Op het middenveld vsprak hij vol lof over de intelligentie met Van Wonderen en Schreuder heel goed. Voorin moet het allemaal nog beter, maar werd er goed bewogen, waardoor er veek mogelijkheden zijn om gevaar te stichten.

Tenslotte gaf Van Marwijk toe dat Paauwe in de slotfase goed wegkwam dat hij er bij de penalty niet uitgestuurd werd. "Dat is een gelukje, maar dat mag ook wel een keer" aldus een glunderende coach.




Tags

marwijk pit paauwe aanhang berg bewogen bodem fanatieke gelukje glunderende intelligentie lazovic schreuder stichten uitgestuurd veek vsprak wegkwam wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda