Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Giacomo Quagliata vooralsnog te duur voor Feyenoord'

7 juli 2022 17:37 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Giacomo Quagliata vooralsnog te duur voor Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio heeft Feyenoord belangstelling getoond voor Giacomo Quagliata. De linksback speelt momenteel voor Heracles Almelo, maar hij zou voor drie jaar in De Kuip kunnen tekenen. Feyenoord zou bovendien bereid zijn om de gevraagde transfersom van bijna 2 miljoen euro te betalen.

De international van Jong Italië zou echter het liefst weer in Italië gaan spelen. Cagliari, Cremonese en Bologna hebben ook al belangstelling getoond.

Update 17:37: 1908.nl bevestigt de berichtgeving dat Feyenoord interesse heeft getoond in Giacomo Quagliata. De verdediger van Heracles werd echter vooralsnog te duur bevonden.




Tags

giacomo quagliata heracles almelo bologna cagliari cremonese jong kuip marzio transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het zal onderdeel zijn van het vraag en aanbodspel maar als Feyenoord echt interesse heeft in deze speler als opvolger van Malacia dan zou ik het afwijzen van de vraagprijs het toppunt van kneuterige zuinigheid vinden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar goed dat jij het niet hoeft te regelen dan. Jij had zeker ook het eerste bod van Lyon op Malacia direct geaccepteerd?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Staat volgens mij niet in mijn post maar wellicht lees ik over dit detail heen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij staat er een ? achter 🥱
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda