Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in vergaande onderhandelingen met Leeds United over transfer Luis Sinisterra'

4 juli 2022 21:27 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in vergaande onderhandelingen met Leeds United over transfer Luis Sinisterra"; image source: Pro Shots

Luis Sinisterra is dicht bij een transfer naar Leeds United. Dat weet De Telegraaf te melden. De Engelsen zijn al in vergaande onderhandelingen met Feyenoord over een transfer, terwijl ook Everton nog in de race is. Volgens 1908.nl gaat het om een transfersom van 26 miljoen euro inclusief bonusen. Voor Feyenoord zou het een recordtransfer zijn. Momenteel staat dit nog op naam van Dirk Kuijt die in 2006 voor 18 miljoen euro naar Liverpool vertrok.

Update 15:07: Het Algemeen Dagblad meldt dat er al een akkoord is over de transfer van Luis Sinisterra. Feyenoord ontvangt 21 miljoen euro. Via bonussen zou daar nog 4 miljoen euro bij kunnen komen.

Update 21:27: Volgens 1908.nl ligt het transferbedrag hoger. Feyenoord ontvangt een vast bedrag van 25 miljoen euro en dat kan via bonussen oplopene naar 30 miljoen euro. Het Algemeen Dagblad heeft de tekst op haar website inmiddels ook aangepast naar hetzelfde bedrag.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra leeds vergaande bonusen everton kuijt liverpool oplopene recordtransfer tekst telegraaf transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Jammer maar mooi bedrag en gelijk doorschakelen naar nieuwe spelers.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Openda of Karlsson in NL (BEL) zou top zijn als directe versterking/vervanging of een tropische verrassing die er meteen staat. AZ zal niet meewerken. Omdat we veel nieuwe spelers moeten inpassen heb je aan een nieuwe Sini nu niks. Klinkt gek, maar die heeft heel veel tijd nodig gehad om op niveau (wat hij daarna natuurlijk ver over steeg) te komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Balen…luis veel succes en het beste gewenst…strijder
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
21 miljoen ze hebben zich weer flink laten bedonderen!
Niks 26 miljoen 21 wordt nu bevestigd een lachertje
+1/-0

 
1 jaar geleden
21 miljoen + 5 miljoen bonussen. Marktconforme prijs. Goede deal dus.
+1/-0

 
1 jaar geleden
21 betaald in delen die bonussen ga je nooit krijgen met een club als leeds zijnde!
Kortom een bagger deal net als malacia
+1/-0

 
1 jaar geleden
Feyenoord ontvangt een bedrag van minimaal 25 miljoen euro voor Luis Sinisterra. De transfersom kan nog oplopen richting de 30 miljoen euro door middel van diverse bonussen.

Het Algemeen Dagblad maakte eerder melding van een bedrag van 21 miljoen euro dat kon oplopen naar 25 miljoen euro door middel van bonussen, maar heeft de berichtgeving inmiddels aangepast.

Feyenoord en Leeds United hebben vanmiddag een definitief akkoord weten te bereiken. Ook de Colombiaan is inmiddels al helemaal rond met Leeds United. De komende dagen moet zijn medische keuring gaan plaatsvinden.

Een super deal dus, nog beter dan eerder nieuws. Super goed van Feyenoord bestuur gedaan. Hulde hulde!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wordt jij nooit moe van jezelf? Op ieder gerucht maar blijven zeiken. Vertel voortaan ff wat je er van vindt als een transfer is afgerond.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi bedrag. Had een meer aansprekende club voor Sini verwacht.
+1/-0

1 jaar geleden
Welk doorverkooppercentage heeft Feyenoord bedongen? 25%?
Als Leeds over twee jaar Sini doorverkoopt aan Liverpool voor 100.000.000 GBP, pakken we toch maar mooi zo'n slordige 30 miljoen eurootjes mee...
+1/-0

1 jaar geleden
Vertrek van Sinisterra was te verwachten en of wij achteraf er nog aan gaan verdienen is wat koffiedik kijken, moeizamer verhaal gaat de opvolging worden. Voorin wordt het maar dunnetjes, het is juli en dan zijn spelers, zaakwaarnemers en TD's met de zon mee, augustus last minute en ... welke speler komt nog in aanmerking ? Zal flink zoeken worden, bij onze jeugd zul je 't in ieder geval niet vinden.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ajakkes alireza arena arrogant arsenal atletico balverlies bosz celtic decennia gimenez ivanusec jahanbakhsh leeuwen lingr marseille middenveldert minteh noud paixao realist sauer slot socrates stengs timber ueda willykment yoda