Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst Ian Maatsen voorlopig van de baan'

4 juli 2022 11:42 - Kuiptalk
Foto: Pro Shots

"Komst Ian Maatsen voorlopig van de baan"; image source: Pro Shots

Feyenoord moet voorlopig een streep zetten door de komst van Ian Maatsen. Onder meer het Twitter-account Kuiptalk meldt dat de linksback voorlopig de kans krijgt bij Chelsea en zich in de voorbereiding kan bewijzen. De verdediger had naar verluidt al een persoonlijk akkoord met Feyenoord. Mogelijk kan Maatsen later in de transferperiode alsnog aangetrokken worden.
Tags

maatsen baan chelsea kuiptalk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Jammer had wel vertrouwen in deze jongen..wellicht tegen beter weten in ..hip ik toch nog dat hij komt..
+1/-0

2 maanden geleden
Dat zei ik al we hadden Brenet moeten halen kan op beide back posities. Maar goed eerst de as op orde.
+1/-0

2 maanden geleden
Alleen maar beter zo, we moeten nu eenmaal eerst zeker weten dat het geld van Malacia binnenkomt en misschien ook Sinistera voordat we zaken kunnen gaan doen met een deel van die opbrengst. Bizar pech dat Arnesen er voorlopig (of helemaal) niet meer bij is, want die heeft vorig jaar toch wel bewezen met een kleine portemonnee goede zaken te kunnen doen.
+1/-0

 
tonn (geschorst)
2 maanden geleden
Als je wil aansluiten bij ajax en psv dan moet je spelers zoals sinisterra en malacia een verbetert contract geven! Feyenoord begint nu weer hopeloos onderaan! Ik snap de juich stemming niet van een aantal supporters! Dessers sinisterra en guus till dat was je hele productie aan doelpunten hoe kun je zo stom zijn als club! De finale conference leaque was juist het moment om door te pakken tot grotere successen! De club stond weer in een goed daglicht en zou ook aantrekkelijker zijn geworden voor betere spelers! EN ZIE NU ENKELE MAANDEN LATER! ER IS HELEMAAL NIETS VAN DIE AMBITIES OVERGEBLEVEN! Ik snap helemaal niks meer van deze club! Die 15 miljoen voor malacia en 21 voor sinisterra gaat je sportief niks opleveren integendeel je wordt alleen maar zwakker! die 36 miljoen daarvan gaat er weer een hoop richting niemandsland! LET MAAR OP! tot op heden onze versterkingen jeugdige spelers van exelsior az en 020 hebben nog niks bewezen en allemaal transfervrij en huurling! Wat zijn dit voor zogenaamde ambities! Hier ga je geen euro mee verdienen!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als je de realiteit niet onder ogen wil komen, dat Feyenoord moet verkopen en nou eenmaal niet de (financiële) slagkracht en buffers heeft van Ajax en psv; kan je tekeer blijven gaan hier op alle nieuwsberichten maar vrees ik dat je komende zomer nog veel meer teleurgesteld en gefrustreerd gaat raken.

Feyenoord doet ontzettende goede zaken met de transfers van Malacia en Sinesterra. Natuurlijk had iedereen veel liever gezien dat ze nog tot in de lengte van dagen in de Kuip te bewonderen waren. Maar iedere speler met voldoende talent en ambitie, maakt op den duur de stap naar een grotere competitie. Ook die bij Ajax en PSV.

Feyenoord moet verkopen, verkoopt nu voor meer geld dan ooit tevoren en kan weer investeren in het elftal; het kapitaal staat weer op het veld en kan zich weer gaan ontwikkelen.

Het glas is halfvol.
+2/-0

 
reactie verwijderd


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ado arnesen aursnes buitenspelers conditioneel dilrosum dilrosun geertruida gullit hag hancko kloese kokcu kuijt kuyt middenveldert pedersen praag rasmussen rkc ronaldo senesi slot szymanski timber toornstra trauner walemark wehave