Transparent
Inloggen
Sluiten

Bizarre insinuaties over Frank Arnesen tegengesproken: 'Hij is gewoon heel ziek'

3 juli 2022 16:39 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Bizarre insinuaties over Frank Arnesen tegengesproken: "Hij is gewoon heel ziek"; image source: Pro Shots

Nadat Feyenoord donderdag bekend maakte dat Frank Arnesen vanwege gezondheidsredenen voorlopig uit de roulatie zou zijn, kwamen er al snel geruchten op social media dat hij op non-actief zou zijn gezet omdat hij geld verduisterd zou hebben. Het Algemeen Dagblad meldt dat de bizarre insinuaties bij Feyenoord door alle partijen in alle toonaarden ontkent.

Arne Slot gaf in een reactie aan dat de technisch directeur in Tirana een heel dikke knie had. "Bij terugkeer moest hij direct het ziekenhuis in, zo slecht ging het", aldus Slot. "De laatste weken was hij echt kilo’s afgevallen. Hij is gewoon heel ziek en heeft al zijn energie nodig om te herstellen."

Volgens RTV Rijnmond wordt er binnen Feyenoord al er vanuit gegaan dat Arnesen ook in de winterse transferperiode nog zal ontbreken vanwege de situatie rondom zijn knie. Omdat zijn contract na dit seizoen afloopt in De Kuip lijkt het aannemelijk dat beide partijen uiteindelijk uitelkaar zullen gaan.

Meer op AD.nl
Tags

arnesen insinuaties slot arne gezondheidsredenen kilo kuip rijnmond tirana toonaarden uitelkaar verduisterd winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Klinkt echt heel ernstig en vervelend voor de man .sterkte ..
+3/-0

2 jaar geleden
Een probleem met zijn knie, misschien hardnekkig en misschien wel gevaarlijk (bacterie?) maar dan kun je toch nog wel telefonisch en via videocall de club ondersteunen in deze belangrijkste periode van het jaar voor een TD en voor Feyenoord nu in het bijzonder? Kan mij voorstellen dat er dan gespeculeerd wordt of er meer speelt.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden bijlow danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki