Transparent
Inloggen
Sluiten

'Southampton toont serieuze interesse voor Marcus Pedersen'

30 juni 2022 23:06 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Southampton toont serieuze interesse voor Marcus Pedersen"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl staat Marcus Pedersen in de belangstelling van Southampton. De Engelse club zou zelfs al een aanbieding hebben neergelegd bij de Noorse verdediger. Feyenoord staat open voor een verkoop van Pedersen, maar wil wel het juiste bedrag ontvangen. Van een concreet bod op de rechtsback is echter nog geen sprake.

Pedersen werd afgelopen zomer overgenomen van Molde FK en heeft nog een contract voor vier seizoenen. Inmiddels maakte de rechtsback ook al zijn debuut voor het Noorse nationale team. Inmiddels staat de teller al op 13 interlands, waarvan 12 in de basis.




Discussieer mee op de forums


Tags

pedersen marcus southampton molde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Startte goed afgelopen seizoen maar een echte topper zal het nooit worden,dit soort spelers moet je gewoon zelf op kunnen leiden.
+1/-0

1 jaar geleden
toch weer een kans op wat centen op te halen, gekocht voor 1 miljoen, markt waarde geschat op 4,5mlj.
Geertruida vaste RB, Brenet transfervrij of misschien toch investeren in van Ewijk of Zeefuik.
+1/-0

1 jaar geleden
Noors international met nog een contract voor 4 jaar zou 4,5 miljoen waard zijn? Wie verzint dat?
+1/-0

 
1 jaar geleden
4,5 mlj. schijnt de marktwaarde te zijn, geen idee of dat op waarheid berust is.
het maakt eigenlijk ook niet uit, het is maar net wat een club ervoor geeft.
als je ziet dat Botman voor 40 naar Newcastle gaat en Malacia (waarschijnlijk )voor 15 naar ManU, dan maakt het dus niet uit of je international bent, maar is een back gewoon minder waard.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dan had je er natuurlijk alles aan moeten doen Brenet transfervrij te halen. Kan op beide back posities, NL, direct inpasbaar, goed niveau. Je wist al dat malacia zou gaan (maatsen als opvolger nog niet zeker) en dit wist je dan ook denk ik. Brenet komt niet omdat het gevoel en het verhaal niet goed is.... Dat had je dan wat moeten overdrijven, niet roomser dan de paus. Het succes in de CL (jaja hahaha) en alles eromheen (aandacht, beleving, van bijna heel NL) is ook een uniek moment om spelers te halen/overtuigen. Profiteer daarvan svp. Dat moment kan weer even duren of je moet 2e worden en voorronde CL halen (jaar erna directe plaatsing) maar psv is ook erg goed bezig.
+1/-0

1 jaar geleden
Noorse international met nog een contract voor 4 jaar, daar zal toch een zeer groot bedrag voor betaald moeten worden. Voor Engelse clubs geen bezwaar.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Beetje raar bericht. Volgens de UEFA reglementen kan een club geen voorstel aan een speler doen als ze daar geen toestemming van de huidige club voor hebben. Een huidige club zal die toestemming doorgaans alleen geven als er al een akkoord met de geïnteresseerde club is bereikt. Ergo als Southampton een bod bij Pedersen heeft neergelegd, dan hebben ze Feyenoord al een transfer voorstel gedaan dat door Feyenoord is geaccepteerd. Zo niet, dan is dit gewoon nepnieuws.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij kuijt malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda