Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen legt werkzaamheden voorlopig neer

30 juni 2022 16:12 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen legt werkzaamheden voorlopig neer; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat Frank Arnesen zijn werkzaamheden bij Feyenoord voorlopig heeft neergelegd. Vanwege gezondsheidsredenen is de technisch directeur momenteel niet in staat om zijn werk uit te kunnen voeren, waardoor dit in overleg met de clubleiding is besloten. Feyenoord zal de afwezigheid van Arnesen voorlopig intern op gaan lossen.

Algemeen directeur Dennis te Kloese legt uit dat de fysieke gesteldheid van Arnesen het momenteel niet toe laat om zijn taken uit te kunnen voeren. "oor hem is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten. Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is", aldus de algemeen directeur.

Te Kloese gaat verder: "De komende periode gaan we op voetbaltechnisch gebied door op de al ingeslagen weg. Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen. Zij zullen de directie ook de komende tijd blijven ondersteunen. Mede daardoor hebben we het vertrouwen dat we Franks afwezigheid voorlopig goed op kunnen vangen."

Meer op Feyenoord.nl
Tags

arnesen franks kloese essentieel fundament gesteldheid gezondsheidsredenen ingeslagen scoutingsteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Jammer maar hij kan toch gewoon de telefoon opnemen
+1/-0

2 maanden geleden
Wat is dat nou jammer, is het allemaal teveel voor hem geweest.
Ik wenst Arnesen heel veel sterkte toe en een snel herstel voor de club maar vooral voor je zelf.
Groet, Bestlander
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ado arnesen aursnes buitenspelers conditioneel dilrosum dilrosun geertruida gullit hag hancko kloese kokcu kuijt kuyt middenveldert pedersen praag rasmussen rkc ronaldo senesi slot szymanski timber toornstra trauner walemark wehave