Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Zürich wil minstens 10 miljoen euro voor Wilfried Gnonto'

30 juni 2022 13:26 - Blick
Foto: Pro Shots

"FC Zürich wil minstens 10 miljoen euro voor Wilfried Gnonto"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Zwitsere Blick heeft FC Zürich-voorzitter Ancillo Canepa aangegeven dat de club minstens 10 miljoen euro wil ontvangen voor Wilfried Gnonto. Inmiddels hebben al 24 clubs belangstelling getoond voor de 18-jarige international van Italië, maar de aanvaller is persoonlijk rond met Feyenoord. In de Nederlandse media werd een bedrag van 4 tot 6 miljoen euro genoemd, maar dat wordt door Canepa van tafel geveegd. "Een belachelijk bedrag", zo geeft hij aan.

Volgens de voorzitter krijgen hij en technisch directeur Marinko Jurendic dagelijks vragen van geïnteresseerde clubs en is er de verwachting dat als meerdere clubs tegen elkaar gaan opbieden de grens van 10 miljoen euro zeker zal worden gehaald.

Meer op Blick




Tags

gnonto wilfried zurich canepa ancillo blick geveegd jurendic marinko opbieden zwitsere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Bizar hoe bij PSV in all stilte een toptalent Xavi wordt losgeweekt bij PSG, maar bij ons cluppie schreeuwen we eerst van de daken en hebben vervolgens flink concurrentie, geen geld en uiteindelijk geen enkele deal 😩
+2/-0

1 jaar geleden
Geen speler voor Feyenoord, nu niet en nooit niet. Daar kies je voor met een "gezellige oude Kuip".
+1/-0

1 jaar geleden
Haal Dallinga maar op bij buur Excelsior.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Grapje, die vind Feyenoord ook te min en is op weg naar Frankrijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap niet dat je allemaal berichten in de lucht gooit zonder dat je weet dat het rond komt. Sla eerst toe en kom er mee naar buiten als het rond is. En inderdaad door in de "gezellige oude kuip" te moeten blijven komen wij" de echte Feyenoordsupporter," niet veel verder sportief en financieel.
+1/-0

1 jaar geleden
Het zou helemaal rond zijn, en nu opeens komt ie niet?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.037 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda