Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord en FC Zürich naderen akkoord over transfer van Wilfried Gnonto'

27 juni 2022 19:01 - Goal.com
Foto: Pro Shots

"Feyenoord en FC Zürich naderen akkoord over transfer van Wilfried Gnonto"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse tak van Goal.com komen Feyenoord en FC Zürich steeds dichter bij een akkoord over de transfer van Wilfried Gnonto. De Zwitsers zouden 10 miljoen euro willen ontvangen voor het Italiaanse toptalent, terwijl het laatste bod van Feyenoord een vast bedrag was van 4 miljoen euro en nog eens 3 miljoen euro aan bonussen.




Tags

gnonto wilfried zurich naderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hahaha we naderen een akkoord, zij vragen € 10 mln (voor een Italiaans talent die al international is...) en wij bieden € 4 mln. Sorry, maar als de helft waar is dan gaat dit dus never nooit gebeuren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Van wat ik tot nu toe gelezen heb, is het een eigengereide speler die zijn loopbaan zorgvuldig uitstippelt en niet voor het grote geld kiest. Aanbiedingen van grote clubs heeft hij al eerder en vaker naast zich neergelegd.

Ook begreep ik dat de zoon van Arnesen zijn zaakwaarnemer is; weet niet of dat klopt maar als hij van zijn 'usual fee' afziet, kan dat zomaar een miljoen schelen.

Mij lijkt de kloof tussen vraag(prijs) en (aan)bod ook wat groot, maar laten we afwachten hoe zich dit gaat ontwikkelen. Als club en speler rond zijn, komen clubs er uiteindelijk ook wel uit meestal.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zie de update vandaag: Zurich wil nu minimaal € 10 mln. Waarom ben ik nou niet verbaasd (-;
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda