Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord en Olympique Lyon wel nagenoeg akkoord over transfer Tyrell Malacia'

27 juni 2022 13:57 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord en Olympique Lyon wel nagenoeg akkoord over transfer Tyrell Malacia"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is er nog helemaal geen sprake van een akkoord tussen Feyenoord en Olympique Lyon over de transfer van Tyrell Malacia. Beide clubs zouden nog altijd te ver uit elkaar liggen. Feyenoord wil per se een gegarandeerd minimumbedrag van 15 miljoen euro, terwijl Lyon alleen met voorstellen komt waarbij met grote bonussen in de buurt van dat bedrag gewkomen kan worden.

Nadeel voor Feyenoord is dat Manchester United, dat ook serieuze interesse heeft, niet wil doorpakken en ook de financiële positie van de club werkt niet mee. Feyenoord zou geholpen zijn als het voor 1 juli een flinke transfer weet te doen, zodat de cijfers over afgelopen boekjaar er beter uit zullen zien. Bovendien heeft Feyenoord zelf ook geld nodig om nieuwe spelers te kunnen halen.

Update 13:57: Volgens 1908.nl is een transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon wel nabij. Voor een vast bedrag van 12 miljoen euro en 3 miljoen euro aan bonussen zal de international naar Frankrijk gaan vertrekken. Alleen over de bonussen moeten nog de laatste details afgehandeld worden.




Tags

lyon malacia tyrell boekjaar frankrijk gewkomen minimumbedrag nabij telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Belachelijk 12 miljoen het wordt steeds minder!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg