Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook West Ham United hoopt op komst van Orkun Kökcü'

20 juni 2022 23:37 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ook West Ham United hoopt op komst van Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Volgens Fabrizio Romano is ook West Ham United zeer geïnteresseerd in de komst van Orkun Kökcü. Dat meldt de transferexpert via zijn Instagram. Eerder werd de middenvelder al gelinkt aan onder meer Sevilla, Leeds United en AS Roma. Kökcü heeft bij Feyenoord nog een contract voor drie seizoenen, al kan de international van Turkije zijn verbintenis in De Kuip ook openbreken en verlengen.




Tags

kokcu ham west fabrizio kuip leeds roma romano sevilla transferexpert turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Laat PL-clubs zich maar mengen in het transfergeweld. Ze hebben diepe zakken, en kunnen de prijs alleen maar opdrijven. Natuurlijk hoop ik dat Kokcu verlengd kan worden, maar als clubs echt concreet worden is het lekker dat er een biedingsoorlog ontstaat.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vrees dat de club zelf veel van de geruchten de wereld inslingert in de hoop dat er eindelijk echt interesse komt in Kokcu, Senesi en Malacia..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai timber trai willykment woerts yoda