Transparent
Inloggen
Sluiten

Louis van Gaal: 'De Kuip is allemaal oude troep'

12 juni 2022 01:55
Foto: Pro Shots

Louis van Gaal: "De Kuip is allemaal oude troep"; image source: Pro Shots

Louis van Gaal heeft na de wedstrijd tegen Polen uitgehaald naar De Kuip. Als het aan de bondscoach ligt speelt Oranje alleen nog maar wedstrijden in Amsterdam. "Alleen de ArenA heeft de faciliteiten die het Nederlands elftal tegemoet komen", aldus Van Gaal. "De Kuip is allemaal oude troep. Het veld is het beste van Nederland, maar Feyenoord mag geen nieuw stadion bouwen en dan zeg ik dat we hier misschien niet meer moeten komen. Ik heb mijn voorkeur voor de ArenA."

De bondscoach gaf meer uitleg waarom hij liever niet in De Kuip speelt. "De technische staf zit in een gym. Daar hebben ze een tafel neergezet en een koffiepot, dat is de ruimte voor de technische staf", zo gaf hij aan. "Als ik in de rust een tactisch praatje houd, sta ik met mijn rug naar tien tot twaalf spelers. Dat kan niet. Dat is in de ArenA allemaal anders."
Tags

kuip gaal arena troep gym koffiepot nederland oranje polen praatje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Man man wat een gemekker over het ontbreken van faciliteiten omdat heer van Gaal genoegen moet nemen met een gym om zijn tactische bespreking te houden. En dan ook nog met een simpel koffiepotje.
Onvoorstelbaar dat de overbetaalde topspelers en bijhorende staf hieraan blootgesteld moeten worden.

Blijf voortaan lekker weg uit de Kuip en neem die Ajax kliek mee naar die Arena.
+1/-0

2 jaar geleden
Ga maar lekker in die galmbak ballen met al je neuzen vriendjes.
+1/-0

2 jaar geleden
Eerst Jeroen Stekelenburg wat nergens op sloeg en dan de Kuip, niks is er goed of deugt niet, alleen van GAL zelf, de MANAGER.
Laat hem alsjeblieft in die Arena blijven, maar dan in Pamplona.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vind van Gaal oude troep
+1/-0

2 jaar geleden
Van Gaal moet zich druk maken over zijn selectie en ingrijpen als de slechtste man van het veld een penalty wil nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Arme arme Louis moet in die ouwe troep werken ..o hij bedoelde de kantine. En ik maar denken dat hij de spelers bedoelde
+1/-0

2 jaar geleden
Van Gaal had het iets milder kunnen zeggen, maar heeft natuurlijk wel gewoon gelijk. Er moet een nieuw stadion komen. De Kuip opwaarderen heeft geen zin want is al veels te oud. Over 50 jaar is de oude Kuip helemaal af en als je nu een nieuw stadion bouwd zit je nog voor een eeuw goed met een modern stadion. Niet blijven hangen in nostalgie. Vooruit kijken graag
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola black blind carranza danall enz figuren geertruida gimenez hamberg jong julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates stengs timber wieffer yoda