Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Ik vroeg een loon dat marktconform is'

9 juni 2022 21:59 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

Cyriel Dessers: "Ik vroeg een loon dat marktconform is"; image source: Pro Shots

In gesprek met Het Nieuwsblad heeft Cyriel Dessers gereageerd op de geruchten dat hij een veel te hoog salaris eiste van Feyenoord. "Dat zijn geruchten die nergens op zijn gebaseerd. Ik vind het jammer dat het daarop wordt gespeeld, want ik denk niet dat het daarover gaat in dit verhaal", aldus Dessers. "Ik vroeg een loon dat marktconform is."

Dessers gaat verder: "Mensen weten dat niet, maar ik heb redelijk stevig ingeleverd om bij Feyenoord te kunnen komen. Voor mij is het financiële nooit prioritair geweest, maar ik kan natuurlijk niet jaren blijven inleveren."

Volgens de spits liet Feyenoord op 31 augustus al weten dat 4 miljoen euro veel te veel was. "En dat is het nu nog steeds", zo geeft hij aan. "Misschien verandert dat later in de zomer als ze enkele goeie spelers hebben verkocht. Maar op dit moment is het nog altijd te veel."

Meer op Het Nieuwsblad
Discussieer mee op de forums


Tags

dessers cyriel loon marktconform eiste nieuwsblad prioritair

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
M.a.w ik wilde meer en meer en meer. Kan dus gewoon zijn dat het gerucht waar is dat hij een miljoen per jaar vroeg..Ben blij met ze doelpunten maar nu moet het over en uit zijn met Dessert ..begin een beetje op een grijze vinylplaat met een tik te worden..
+2/-0

 
4 weken geleden
Volgens mij dacht hij zelfs dat 1.5 miljoen per jaar marktconform is.
+1/-0

4 weken geleden
1 miljoen is redelijk! Hij wou alleen tekengeld erbij hebben.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen baan bane bestlander ftm gnonto infectie jong keuring kuijt lariekoek leeds lyon maatsen malacia middenveldert pedersen senesi sinesterra sini sinisterra slot til uefa vakkiek verduisteren walemark wehave willykment zurich