Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Totale geldboete zelfs ruim € 100.000,-, FSV De Feijenoorder woest op UEFA

9 juni 2022 14:23 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Totale geldboete zelfs ruim € 100.000,-, FSV De Feijenoorder woest op UEFA; image source: Pro Shots

Feyenoord is door de UEFA hard gestraft. Omdat er ook tijdens de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille vuurwerk werd afgestoken, moeten er bij de eerstvolgende thuiswedstrijd enkele vakken leegblijven. Bij de eerstvolgende uitwedstrijd mogen er zelfs geen supporters mee omdat er in Marseille met voorwerpen werd gegooid. In totaal kreeg de club bovendien 70.000 euro aan geldboetes opgelegd.

Update 09-06 14:23: Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bevestigd dat de club opnieuw zwaar bestraft is door de UEFA. In tegenstelling tot wat de Europese voetbalbond aangaf in de communicatie meldt Feyenoord dat het zelfs ruim € 100.000,- heeft ontvangen aan geldboetes.

FSV De Feijenoorder heeft in een statement aangegeven de nieuwe straf buitenproportioneel te vinden en vindt de straf bovendien ook discriminerend, omdat er geen rekening wordt gehouden met de begroting van de clubs.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

uefa feijenoorder fsv marseille woest buitenproportioneel discriminerend leegblijven statement vakken vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Waarom nu pas met een statement over de boetes? Dat speelt al het hele seizoen en de teller stond al op zo’n 400.000 euro boetes, maar dat trof de leden van de FSV niet, dus was er toen geen statement nodig.

UEFA heeft echter nu de gevoelige snaar geraakt van de harde kern. Want hun vakken sluiten wordt als zeer kwetsend ervaren. Dat zagen we ook in Marseille. En dan komt FSV opeens wel met een reactie.

Het wordt wederom duidelijk dat de supportersvereniging er alleen maar is voor de eigen leden, en het belang van Feyenoord ze weinig kan schelen.
Als het nu alleen een boete was geweest had je ze nog steeds niet gehoord.
+5/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki