Transparent
Inloggen
Sluiten

'Definitieve transfer van Cyriel Dessers kan nog complex verhaal worden'

19 mei 2022 01:27 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Definitieve transfer van Cyriel Dessers kan nog complex verhaal worden"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Frank Arnesen aan dat het voor Feyenoord lastig zal worden om Cyriel Dessers definitief vast te leggen. De spits is vanwege een clausule voor 4 miljoen euro definitief over te nemen, maar ook met Dessers zelf zal onderhandeld moeten worden over een contract.

Gesprekken over een eventuele verbintenis werden bij het rondkomen van de huurdeal niet gevoerd. "Doordat zijn transfer echt pas enkele minuten voor het sluiten van de transferdeadline tot stand kwam, was daar geen tijd meer voor", zo geeft hij aan. "Hij zat al in Madrid, zou bij Léganes gaan tekenen, toen ik zijn agent aan de lijn kreeg."

Arnesen gaat verder: "Onze huisjurist Joris van Benthem is toen als een raket aan het werk gegaan om alle formaliteiten op tijd rond te breien. Om vijf voor twaalf was alles rond, maar met Cyriel konden we geen afspraken meer maken over een eventueel toekomstig contract."

Feyenoord zal na de Conference League finale in gesprek gaan met Dessers om te kijken of een definitieve transfer mogelijk is.

Meer op VI.nl
Tags

dessers cyriel arnesen benthem breien conference formaliteiten huisjurist huurdeal joris leganes madrid raket transferdeadline

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is die Dallinga niet goedkoop op te pikken?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb niet veel van Dallinga gezien dit seizoen, maar van wat ik gezien heb heeft hij toch ook behoorlijk wat kansen nodig. Ik denk niet dat Dallinga de strijd met Danilo zou winnen, en op dit moment wordt hij echt beter door veel te spelen.

Als je hem koopt, zou ik hem daarom ook direct weer verhuren aan een ploeg waar hij aan spelen toekomt. Maar dan moet je nog steeds een extra spits hebben voor komend seizoen, naast Danilo.
+1/-0

2 jaar geleden
Dallinga kopen en bij promotie Excelsior nog een jaartje daar verhuren.
SWS ook Dessers kopen, kom toch zijn goals zijn zoooo belangrijk geweest!!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat Feyenoord daar wel uit wil komen, maar de vraag is een beetje wat het eisenpakket van Dessers zelf is. Ik weet niet wat hij verdient, en wat hij wil verdienen. Als dit succes een beetje naar zijn hoofd gestegen is, en hij denkt dat zijn prestaties rechtvaardigen dat hij een grootverdiener wordt bij Feyenoord kunnen die onderhandelingen weleens lastiger worden...
+2/-0

2 jaar geleden
Wat een flauwekul.Afspraken maken over de eventuele voorwaarden had de dag na verstrijken van de transferdeadline natuurlijk prima gekund. Toen kon je nog vrij onderhandelen, omdat je hem alleen dat salaris hoeft te betalen als je de koopoptie licht, nu zit je als Feyenoord in de slechtst denkbare onderhandelingspositie met een spits die veel alternatieven heeft. Wat is een koopoptie waard als de speler in kwestie niet verplicht is te komen....?
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment