Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik verwacht de meeste spelers woensdag alweer terug'

15 mei 2022 21:39

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan erg te balen van de wedstrijd tegen FC Twente. "Ondanks dat het een wedstrijd was waarvan je je af kan vragen hoeveel waarde deze heeft, vond ik het wel een belangrijke wedstrijd om mee te maken naar de finale", aldus Slot. "Verliezen is dan niet leuk, maar als je dan kijkt naar wat voor seizoen je hebt gehad gecombineerd met de Europese campagne is er ook heel veel om met een heel goed gevoel naar terug te kijken."

Slot hoopt over anderhalve week een ander Feyenoord te zien. "Ik heb de spelers op hun hart gedrukt dat het dan keer twaalf is. Als je dan zo begint en achterstaat... Ik hoop wat dat betreft dat we een paar dingen meenemen", zo gaf hij aan. "Zo beginnen tegen AS Roma en dan achterkomen zou ik ze niet willen adviseren."

De trainer verwacht dat de meeste spelers die tegen FC Twente uitvielen of niet inzetbaar waren binnen enkele dagen de training weer zullen hervatten. "Ik verwacht dat ze aanstaande woensdag alweer meetrainen of er bijna weer bij zitten. Er is alle verwachting dat zij in de finale weer inzetbaar zullen zijn", zei hij daarover. "Over Justin Bijlow wil ik het nog niet hebben. Hij heeft nog geen enkele keer met de groep meegetraind. Hij moet eerst fit worden. Als hij dan fit is, moeten we kijken welke keuze we gaan maken. Maar hij moet eerst maar eens mee gaan trainen."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne twente achterkomen achterstaat bijlow campagne espn gedrukt meegetraind roma uitvielen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.183 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen baan bane bestlander ftm gnonto infectie jong keuring kuijt lariekoek leeds lyon maatsen malacia middenveldert pedersen senesi sinesterra sini sinisterra slot til uefa vakkiek verduisteren walemark wehave willykment zurich