Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Ik denk niet dat het een serieuze blessure is'

15 mei 2022 21:30

Orkun Kökcü viel tegen FC Twente geblesseerd uit, maar gaf in gesprek met ESPN aan te verwachten dat het niet heel serieus was. "Ik knalde tegen de onderkant van zijn zool aan. Ik heb er lokaal een beetje last aan overgehouden", aldus Kökcü. "Ik denk niet dat er iets kapot is. Het was even een momentje aan pijn. We hebben geen risico genomen en ik denk dat het wel goed genoeg moet zijn voor de finale."

Gevraagd werd aan de middenvelder of Feyenoord na het zware seizoen moe was tegen FC Twente. "Ik weet niet of we echt moe waren geweest. Het kan ook dat we mentaal al bezig waren met die wedstrijd, wat eigenlijk niet hoort", zo gaf hij aan. "Dan ben je wat minder scherp en dat mag niet gebeuren. De trainer heeft ons daar in de rust ook op gewezen. Het is nu al twee wedstrijden dat het wat minder is. We moeten onze intensiteit behouden voor de 25ste, maar dat is wel moeilijk om te blijven doen."

Volgens Kökcü moet Feyenoord de wedstrijd zo snel mogelijk vergeten. "We krijgen nu twee dagen waarin we wat minder doen en op het trainingskamp moeten we ons volle bak ready maken voor de volgende wedstrijd", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu moe twente espn intensiteit knalde lokaal momentje onderkant overgehouden ready trainingskamp zool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen baan bane bestlander ftm gnonto infectie jong keuring kuijt lariekoek leeds lyon maatsen malacia middenveldert pedersen senesi sinesterra sini sinisterra slot til uefa vakkiek verduisteren walemark wehave willykment zurich