Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Na de finale gaan we er rustig voor zitten en dan zullen we wel zien'

15 mei 2022 21:23

In gesprek met ESPN was Cyriel Dessers het niet eens met de opmerking dat het voor Feyenoord een uitzwaaiwedstrijd was. "We wilden goed afsluiten voor onze fans. Het is een klein beetje een zure nasmaak nu, maar nu is het de knop omdraaien en op naar de finale", aldus Dessers. "We hebben nog tien dagen. We kijken er heel erg naar uit."

Feyenoord speelde het hele seizoen met vrijwel dezelfde spelers, maar kampt de laatste wedstrijden opeens met blessures. "Ook daar ben ik het niet mee eens", gaf de spits aan. "We hebben dit seizoen laten zien dat we een brede kern hebben. Vorige week en ook vandaag brengen de invallers echt iets. Ik heb er ook vaak als invaller moeten staan. Ik heb vertrouwen in de jongens die er moeten staan. Dat komt wel goed."

Over zijn eigen toekomst kon Dessers nog niets zeggen. "Op dit moment is er nog geen contact geweest tussen de clubs, maar iedereen is ook heel erg met de finale bezig", zei hij daarover. "Na de finale gaan we er rustig voor zitten en dan zullen we wel zien."




Tags

dessers cyriel espn kern knop nasmaak uitzwaaiwedstrijd zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda