Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Na de finale gaan we er rustig voor zitten en dan zullen we wel zien'

15 mei 2022 21:23

In gesprek met ESPN was Cyriel Dessers het niet eens met de opmerking dat het voor Feyenoord een uitzwaaiwedstrijd was. "We wilden goed afsluiten voor onze fans. Het is een klein beetje een zure nasmaak nu, maar nu is het de knop omdraaien en op naar de finale", aldus Dessers. "We hebben nog tien dagen. We kijken er heel erg naar uit."

Feyenoord speelde het hele seizoen met vrijwel dezelfde spelers, maar kampt de laatste wedstrijden opeens met blessures. "Ook daar ben ik het niet mee eens", gaf de spits aan. "We hebben dit seizoen laten zien dat we een brede kern hebben. Vorige week en ook vandaag brengen de invallers echt iets. Ik heb er ook vaak als invaller moeten staan. Ik heb vertrouwen in de jongens die er moeten staan. Dat komt wel goed."

Over zijn eigen toekomst kon Dessers nog niets zeggen. "Op dit moment is er nog geen contact geweest tussen de clubs, maar iedereen is ook heel erg met de finale bezig", zei hij daarover. "Na de finale gaan we er rustig voor zitten en dan zullen we wel zien."
Discussieer mee op de forums


Tags

dessers cyriel espn kern knop nasmaak uitzwaaiwedstrijd zure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.183 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen baan bane bestlander ftm gnonto infectie jong keuring kuijt lariekoek leeds lyon maatsen malacia middenveldert pedersen senesi sinesterra sini sinisterra slot til uefa vakkiek verduisteren walemark wehave willykment zurich