Transparent
Inloggen
Sluiten

Thuisduel van zondag zal vooral generale repetitie voor Conference League finale zijn

14 mei 2022 00:04

Alles bij Feyenoord staat al grotendeels in het teken van de finale van de Conference League, maar eerst wacht er zondag nog de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Voor beide teams staat er niets meer op het spel, aangezien Feyenoord verzekerd is van de derde plek en FC Twente op de vierde plaats zal eindigen.

Feyenoord speelde al 54 keer eerder in De Kuip tegen FC Twente voor de Eredivisie. Tot nu toe werd er 32 keer gewonnen, eindigde het duel 13 keer in een gelijkspel en 9 keer bleek FC Twente te sterk. In het seizoen 1967/1968 werd met 6-0 de grootste overwinning behaald.

Eerder dit seizoen eindigde de uitwedstrijd in Enschede in een 0-0 gelijkspel. Beide ploegen kwamen amper tot kansen, maar doelpunten werden er niet gemaakt. Vorig seizoen eindigde zowel de thuis- als uitwedstrijd in een gelijkspel, terwijl Feyenoord dit seizoen in december na verlenging werd uitgeschakeld door de Tukkers.
Tags

twente conference generale repetitie enschede eredivisie kuip verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arnesen bryan cyriel dessers hanegem hassel hendriks kokcu kuijt kuip kuytebijter linssen malacia mand nelson pedersen roma sandler scheids senesi sinisterra slot til toornstra trauner urawa utrecht vakkiek willykment