Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Het belangrijkste is dat je de wedstrijd winnend afsluit en dat hebben we gedaan'

12 mei 2022 00:46

Bryan Linssen gaf in gesprek met ESPN aan dat Feyenoord niet zijn beste wedstrijd had gespeeld. "Maar dat is ook logisch", aldus Linssen. "Na zondag had je je in principe veilig gespeeld voor de derde plek en was de tweede plek niet meer in zicht. Dan krijg je logisch ook veel wisselingen. Het belangrijkste is dat je de wedstrijd winnend afsluit en dat hebben we gedaan."

De aanvaller had zeker niet het gevoel dat hij niet warm zou lopen voor deze wedstrijd. "Dat zou ook heel respectloos zijn naar de spelers die vandaag met mij hebben gespeeld. Zo ben ik niet", zo gaf hij aan. "Ook de jonge spelers die er in kwamen wilde ik helpen. Het is gewoon lekker om te voetballen. Voetballen is toch mooi."

Linssen weet nog niet of hij na dit seizoen nog bij Feyenoord speelt. "Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te zijn", zei hij daarover. "Dat er wat speelt is duidelijk en dat ik aan het praten ben is ook zeker zo. Of we er uit gaan komen, weet ik echt niet. Het hele plaatje moet honderd procent kloppen. Het is echt niet alleen geld."
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen afsluit bryan espn respectloos wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arnesen bryan cyriel dessers hanegem hassel hendriks kokcu kuijt kuip kuytebijter linssen malacia mand nelson pedersen roma sandler scheids senesi sinisterra slot til toornstra trauner urawa utrecht vakkiek willykment