Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord heeft slechts 3000 kaarten beschikbaar voor Conference League finale

9 mei 2022 16:29 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft slechts 3000 kaarten beschikbaar voor Conference League finale; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat de club slechts 3000 kaarten heeft gekregen die gratis beschikbaar worden gesteld aan de supporters. Feyenoord stelt deze beschikbaar aan de uitkaarthouders en deze kunnen worden geclaimd. Supporters die in aanmerking komen voor een kaart ontvangen een accesscode om via de website van de UEFA een ticket te bemachtigen.

In een reactie op Twitter geeft Feyenoord aan dat het bovendien ook 1000 betaalde kaarten heeft ontvangen. Deze zijn echter voor familie van de staf en spelers, partners en sponsoren van de club, leden van de Feyenoord Business Club en overige relaties.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

conference accesscode business geclaimd sponsoren uefa uitkaarthouders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea cuoc fundament game geertruida gimenez hancko ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda