Transparent
Inloggen
Sluiten

Toppers volgen zich in hoog tempo op voor Feyenoord

7 mei 2022 09:46

De topwedstrijden volgen zich in hoog tempo op voor Feyenoord. De feestvreugde vanwege het bereiken van de finale van de Conference League is nog niet voorbij of de kraker tegen PSV staat alweer op het programma. In De Kuip kan Feyenoord voor de laatste kans gaan om nog de tweede plek te pakken en daarmee een ticket voor de voorronde van de Champions League te bemachtigen.

Historisch gezien zal het duel Feyenoord veel vertrouwen bieden. Al 66 keer eerder speelden beide teams in De Kuip tegen elkaar voor de Eredivisie en Feyenoord wist de helft te winnen. Uiteindelijk werd er 21 keer gelijk gespeeld, terwijl Feyenoord maar 12 keer verloor. In het seizoen 1989/1990 werd met 4-0 de grootste zege behaald.

Dat Feyenoord PSV kan verslaan liet het in Eindhoven al zien. In september zorgde de ploeg van Arne Slot met een 0-4 overwinning voor een complete vernedering. Jens Toornstra wist twee keer te scoren, terwijl ook Bryan Linssen en Cyriel Dessers een doelpunt maakten.




Discussieer mee op de forums


Tags

kuip arne bryan conference cyriel dessers eredivisie historisch kraker linssen slot toornstra vernedering voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki