Transparent
Inloggen
Sluiten

ITV zendt ook dit seizoen Feyenoord duels uit

12 augustus 2003 15:51

Verslaggever: K

Het Koreaanse ITV heeft ook dit seizoen de uitzendrechten voor competitiewedstrijden van Feyenoord in Zuid-Korea. Zoals bekend zendt de zender de beelden van hun open kanaal ook via internet uit. Dat betekent overigens niet dat alle duels ook live te zien zullen zijn in Korea (en dus mogelijk over internet). De eerste wedstrijd tegen NEC wordt integraal uitgezonden met een vertraging van een uur. De reden daarvoor is dat de uitzending anders in de prime-time (voor 22.00 uur) uren in Korea zou vallen en die uren bezet zijn voor andere programma's. Fans die het duel via internet willen bekijken kunnen dus pas vanaf 15.30 uur terecht bij de Koreaanse zender. dat zal waarschijnlijk tot het einde van de zomertijd het geval zijn.

Meer op




Tags

itv korea uren zender integraal kanaal prime time uitzending uitzendrechten vertraging zomertijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda