Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Het ziet er niet uit, maar de blijdschap was enorm'

24 april 2022 18:52

In gesprek met ESPN werd Arne Slot direct gevraagd naar zijn juichen na de 2-1. "Het ziet er niet uit, maar de blijdschap was enorm", aldus Slot. "We deden onszelf weer tekort. Op 1-0 kregen we drie enorme kansen en het enige schot op goal dat zij gehad hebben, leverde de 1-1 op. Dat is een constant verhaal van ons dit seizoen."

Feyenoord heeft met nog vier speelrondes te gaan 64 punten weten te halen. "Normaal gesproken zou je met dit puntenaantal met twee vingers in de neus al in ieder geval zeker zijn van de vierde plek, maar dit seizoen is het blijkbaar nodig om veel meer punten te halen. Dan is zo'n winnende in de laatste minuut wel heel erg lekker", zo gaf hij aan.

Het blik van Feyenoord kan nu op de heenwedstrijd tegen Olympique Marseille. "Ik ga er vanuit dat Guus Til en Marcos Senesi er dan weer bij zijn, al ga ik daar bij Senesi puur vanuit door het geluid van de speler", zei Slot daarover. "Na Heracles zei Guus ook dat het goed zou komen en hij traint nu nog steeds niet. Spelers willen natuurlijk ontzettend graag spelen. Maar om eerlijk te zijn had ik dat gevoel niet bij Guus, maar bij Marcos nu wel dat hij het gaat halen."




Tags

slot arne blijdschap senesi espn geluid heenwedstrijd heracles marseille puntenaantal til

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg