Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Ik heb genoten en ik vond het heerlijk'

24 april 2022 18:43

Bryan Linssen gaf in gesprek met ESPN aan dat het hem goed bevallen was op het middenveld. "Ik vond het wel redelijk gaan", aldus Linssen. "Ik had zin om te voetballen en voelde me lekker. Het was weer een keertje dat ik mocht starten en ik vind dat ik wel lekker heb gevoetbald."

Als nummer tien spelen vindt de aanvaller ook leuk. "Je krijgt meer de bal op die positie. Dat wil je als voetballer", zo gaf hij aan. "Dan kun je het spel gaan versnellen. Dat is zeker wel lekker."

Linssen was op een gegeven moment wel vermoeid. "Ik heb een tijdje niet gespeeld en veel wedstrijden die ik wel speelde, werd ik na 65 of 70 minuten gewisseld. Dat ga je dan wel voelen", zei hij daarover. "Als je op tien staat, moet je ook meer meters maken dan als je in de spits staat. Maar ik heb genoten en ik vond het heerlijk. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, dus het was een prima middag voor mij."




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan espn keertje versnellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer