Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Ik heb genoten en ik vond het heerlijk'

24 april 2022 18:43

Bryan Linssen gaf in gesprek met ESPN aan dat het hem goed bevallen was op het middenveld. "Ik vond het wel redelijk gaan", aldus Linssen. "Ik had zin om te voetballen en voelde me lekker. Het was weer een keertje dat ik mocht starten en ik vind dat ik wel lekker heb gevoetbald."

Als nummer tien spelen vindt de aanvaller ook leuk. "Je krijgt meer de bal op die positie. Dat wil je als voetballer", zo gaf hij aan. "Dan kun je het spel gaan versnellen. Dat is zeker wel lekker."

Linssen was op een gegeven moment wel vermoeid. "Ik heb een tijdje niet gespeeld en veel wedstrijden die ik wel speelde, werd ik na 65 of 70 minuten gewisseld. Dat ga je dan wel voelen", zei hij daarover. "Als je op tien staat, moet je ook meer meters maken dan als je in de spits staat. Maar ik heb genoten en ik vond het heerlijk. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, dus het was een prima middag voor mij."
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan espn keertje versnellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg 50x je inleg terug als Feyenoord wint van AS Roma en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.150 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane armoedige arnesen belarbie danilo dessers geertruida geintroduceerd hanegem hassel hulshoff jes jong kampioenswedstrijd kloof kokcu kuijt mafkees malacia marquis middenveldert pedersen senesi sinisterra skogen slot vakkiek voetbalpiramide voetbalpyramide willykment