Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Lekker als je het zo hebt binnen gesleept'

24 april 2022 18:38

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan erg opgelucht te zijn dat Feyenoord nog gewonnen had. "Toen het 1-0 stond kreeg ik een grote kans op de 2-0. Die miste ik en twee minuten later viel hij er aan de overkant in", aldus Kökcü. "Dat was heel zuur natuurlijk, maar uiteindelijk zijn we zeker opgelucht dat we de overwinning hebben binnen gesleept."

Feyenoord wilde het duel tegen Utrecht aangrijpen om met een goed gevoel naar donderdag te gaan. "Daar hadden we het vooraf al over", zo gaf hij aan. "De trainer zei zelf ook al dat we eigenlijk niet aan donderdag mochten denken, maar dat als we dat toch deden we er aan moesten denken dat we dat met een goed gevoel naar donderdag moesten gaan. Dan is het lekker als je het zo hebt binnen gesleept."
Tags

gesleept kokcu opgelucht espn overkant utrecht zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.726 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment