Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Veel mensen hadden in de zomer niet verwacht dat we nu de halve finale tegen Marseille zouden gaan spelen'

15 april 2022 10:57

In gesprek met ESPN gaf Cyriel Dessers aan uit te kijken naar de halve finale tegen Olympique Marseille. "In de zomer begonnen ze tegen Drita. Veel mensen hadden niet verwacht dat we nu de halve finale tegen Marseille zouden gaan spelen. Dat maakt het alleen maar mooier", aldus Dessers.

Met twee doelpunten was Dessers opnieuw heel belangrijk voor de ploeg. De eerste had hij er al heel vroeg inliggen. "Het is een van mijn kwaliteiten dat ik altijd op de loer lig en op dat soort ballen ben aan het wachten", zo gaf hij aan. "Hij viel nu goed. Er was nog een lange weg te gaan en die back kwam ook snel aangesprint, dus ik schoot snel. Ik raak hem goed met links en zie hem binnen gaan."

De spits was het niet eens met de opmerking dat de tweede goal er heel makkelijk uit zag. "Ik vond dat moeilijker dan de eerste goal. Je krijgt die bal in je voeten, maar staat soort van stil", zei hij daarover. "Ik maak een goede beweging voorbij de keeper, maar het was een heel scherpe hoek. Met links schiet ik hem dan binnen, dat voelt wel even heel goed."




Tags

dessers marseille cyriel aangesprint drita espn inliggen lig loer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki