Transparent
Inloggen
Sluiten

Patrik Wålemark: ''Op dit moment heb ik gewacht

10 april 2022 23:24

Patrik Wålemark gaf in gesprek met ESPN blij met zijn eerste goal voor Feyenoord. "Het was een mooie manier om te beginnen aan de wedstrijd. Mijn eerste balcontact en direct een doelpunt", aldus Wålemark. "Het is echt een opluchting. Op dit moment heb ik gewacht. Het was een fantastische pass van Jens en ik maak hem vervolgens mooi af."

Het doelpunt was voor de aanvaller ook erg belangrijk. "Ook belangrijk voor mijn vertrouwen. Een doelpunt maken is altijd positief", zo gaf hij aan. "We hebben een mooie strijd tussen Reiss, Alireza en ik. We zijn alle drie fantastische spelers, dus het is voor de trainer lastig om een keuze te maken. Hopelijk heb ik nu een streepje voor."

Gevraagd werd aan Wålemark of hij vindt dat hij meer moet spelen. "Dat vindt iedere speler", zei hij daarover. "Iedereen wil spelen en vindt dat hij hoort te spelen. Als je niet vindt dat je moet spelen, moet je ook niet in actie komen. Ik vind altijd dat ik moet spelen en ik verwacht dat iedere speler er net zo over denkt."




Discussieer mee op de forums


Tags

walemark patrik alireza balcontact espn reiss streepje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda