Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Bij deze bedankt aan de scheidsrechter'

10 april 2022 23:05

Guus Til gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn dat hij nog gescoord had, omdat hij vanwege een blessure op het punt stond om gewisseld te worden. "De scheidsrechter zei dat er nog 20 seconden te spelen waren. Er was nog een vrije trap en dan zou hij affluiten. Dan kon ik net zo goed blijven staan", aldus Til. "Bij deze bedankt aan de scheidsrechter. Hij was ook niet te missen. Hij valt voor mijn voeten, verder niets bijzonders."

De middenvelder vindt het moeilijk te zeggen hoe het nu met hem gaat. "Ik denk dat het wel meevalt. Dat hoop ik ook", zo gaf hij aan. "Bij de goal van Reiss probeerde ik de bal terug te koppen. Die jongen trok me weg en viel daarbij bovenop mijn been zodat hij nog stond in het kunstgras. Daarna voelde ik bij elke stap die ik zette een steekje. Ik had wel door kunnen blijven voetballen, maar er zijn nog wel wat wedstrijden te gaan."




Tags

til affluiten bijzonders espn meevalt reiss seconden steekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think twente what will year yoda