Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Ik wilde het nu weer laten zien, maar dan moet je wel de kans krijgen'

7 april 2022 22:27

Cyriel Dessers gaf in gesprek met ESPN aan dat Feyenoord een wedstrijd had gespeeld waar alles in zat. "Dit was een echte cupwedstrijd", aldus Dessers. "Opstootjes, veel goals en veel foutjes. De neutrale toeschouwer zou zeker hebben genoten."

De spits was het niet eens met de opmerking dat Feyenoord de wedstrijd niet onder controle kon krijgen. "In de eerste helft hadden we het zeker onder controle tot aan de 1-1 die uit de lucht kwam vallen", zo gaf hij aan. "In de tweede helft ging het wel veel meer heen en weer. Natuurlijk wil je altijd meer controle, maar in de hele wedstrijd hadden we het grote delen wel."

Dessers was uiteindelijk boos dat hij niet in de basis mocht beginnen. "Ik kreeg eindelijk mijn kans na bijna dertig wedstrijden. Sinds mijn blessure heb ik zes wedstrijden gespeeld met vier goals en twee assists. Een paar goede wedstrijden met een paar belangrijke goals", zei hij daarover. "Natuurlijk wil ik het nog beter doen, nog beter spelen en in mijn topvorm raken, maar ik ben geen Thierry Henry en dat zal ik nooit worden. Maar ik zal wel altijd mijn ding doen en het team kan altijd op mij rekenen als het gaat om belangrijke goals maken. Dat is in Europese wedstrijden al vaker gebleken en dat wilde ik nu weer laten zien, maar dan moet je wel de kans krijgen."




Tags

dessers cyriel cupwedstrijd espn foutjes henry lucht opstootjes thierry toeschouwer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb