Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'De teleurstelling overheest toch wel'

7 april 2022 22:16

In gesprek met ESPN gaf Orkun Kökcü aan dat Feyenoord een moeizame wedstrijd had gehad tegen Slavia Praag. "In de eerste helft speelden we op zich wel goed, maar creëerden we niet echt veel kansen", aldus Kökcü. "In de tweede helft kwamen zij zelfs op voorsprong. Toen draaiden we het nog wel om, maar in de laatste secondes komt toch de gelijkmaker. Dan overheerst toch wel de teleurstelling."

In de eerste helft was de middenvelder zelf dicht bij een doelpunt met een schot op de lat. "Die had er in gemoeten. Het was een vrij schot", zei hij daarover. "Ik probeer eigenlijk altijd wel hard te schieten, maar ik had hem eigenlijk er in moeten schuiven. Daar baalde ik wel van."

Na het rustsignaal volgde er een opstootje. "Het begon al bij hun goal. Naar onze mening was het hinderlijk buitenspel. Omdat het een Turkse scheidsrechter was, heb ik in het Turks gevraagd of ze die regel in Turkije wel gebruiken. Hij zei dat hij de bal niet raakte", zo gaf Kökcu aan. "Daarna ook nog twee penalty momenten... Ik weet niet wat er daarna gebeurde, omdat ik als een van de eerste binnen was. Ik hoorde ze op de tribunes wel te keer gaan, maar heb het verder dus niet meegekregen."

Vlak voor tijd leek Kökcü zelf voor de overwinning te zorgen. "Zo voelde het ook, maar helaas valt in de laatste secondes toch de 3-3", reageerde hij daarop. "Ik zei tegen Tyrell nog dat ik de bal aan hem wilde meegeven, maar dat kwam voor hem niet goed uit omdat hij de bal dan niet op volle snelheid kon meekrijgen. Toen zei ik in een split second dat ik hem zou schieten en gelukkig ging hij er in. Maar uiteindelijk hebben we er niks aan."




Tags

kokcu overheest secondes baalde creeerden draaiden espn hinderlijk meekrijgen opstootje overheerst praag rustsignaal slavia turkije turks tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg