Transparent
Inloggen
Sluiten

Donderdag opnieuw een weerzien met Slavia Praag

5 april 2022 22:05

In de jacht op de allereerste Conference League wacht voor Feyenoord donderdag weer een duel tegen Slavia Praag. De Tsjechische topclub staat in de eigen competitie op een tweede plek, op een punt achter Viktoria Pilsen. Afgelopen weekend werd op bezoek bij de koploper met 1-1 gelijk gespeeld.

Eerder dit seizoen kwamen Feyenoord en Slavia Praag elkaar ook al tegen in de groepsfase van de Conference League. Door doelpunten van Orkun Kökcü en Bryan Linssen werd in De Kuip met 2-1 gewonnen.

Na achter Feyenoord op de tweede plek in de groep te zijn geëindigd wist Slavia Praag in de tussenronde twee keer te winnen van Fenerbahce, terwijl het in de achtste finales weinig problemen kende met LASK Linz.




Discussieer mee op de forums


Tags

praag slavia conference weerzien allereerste bryan fenerbahce kokcu kuip lask linssen pilsen viktoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.413 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki