Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Uiteindelijk een prima overwinning'

3 april 2022 01:11

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan het goed te vinden dat Feyenoord de hele wedstrijd gedisciplineerd en geconcentreerd was gebleven. "We hebben verdedigend op één moment na perfect gespeeld. Het was fijn om te zien dat die er nu niet een keer in ging", aldus Slot. "We hebben daarnaast voldoende gecreëerd, al moeten we wel in staat zijn om uit dat vele balbezit en die vele kansen ook tot grotere kansen te komen. Maar uiteindelijk was het wel een prima overwinning."

Slot was blij dat Bryan Linssen weer tot scoren was gekomen. "Het was natuurlijk geen moeilijk schot zonder keeper in de goal, maar hij zat er wel weer bij", zo gaf hij aan. "Hij is dan toch weer bezig om in dit geval Wessel Dammers een ongemakkelijk gevoel te geven door er achter aan te jagen. Hij dwingt dan toch min of meer die fout af door zo te lopen."

Gevraagd werd aan de trainer waar hij uiteindelijk niet tevreden over was. "Dat het vrij lang duurt dat je vanuit het vele balbezit en de dreigende situaties het verschil in de wedstrijd maakt", zei hij daarover. "Het bleef tot de laatste seconde wakker, maar dat is een repeterend verhaal bij ons. In verhouding tot vorige seizoenen hebben we veel meer gescoord, maar ook ongelofelijk veel kansen gekregen."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne bryan dammers espn geconcentreerd gedisciplineerd jagen linssen ongemakkelijk repeterend verhouding wakker wessel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza dahl democraten dest djurgarden fight hadj hancko kraaij kuip middenveldert moussa nadje priske smal sobat socrates transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment zerrouki