Transparent
Inloggen
Sluiten

Thuiswedstrijd tegen Willem II lijkt lekkere opwarmer voor duel tegen Slavia

31 maart 2022 20:49

Feyenoord gaat zaterdag verder in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Feyenoord lijkt daarmee de perfecte tegenstander te treffen, aangezien de Tilburgers in een dramatische vorm verkeren en zich serieus zorgen moeten maken dat ze niet gaan degraderen.

De historie zal Feyenoord ook veel vertrouwen bieden. Van de 49 voorgaande ontmoetingen in De Kuip voor de Eredivisie werden er liefst 39 gewonnen. Het duel kende 3 keer geen winnaar, terwijl Feyenoord 7 keer onderuit ging. In het seizoen 2004/2005 werd met 7-0 de grootste zege behaald, terwijl de uitwedstrijd eerder dit seizoen met 0-4 werd gewonnen.

Linksback Miguel Nelom keert zaterdag weer terug in De Kuip, aangezien de verdediger van Willem II afkomstig is uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Nelom kwam uiteindelijk tot 157 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Denny Landzaat was bij Feyenoord actief als zowel speler en als assistent-trainer, terwijl de onlangs als hoofdtrainer aangestelde Kevin Hofland ook voor Feyenoord heeft gespeeld.




Tags

eredivisie kuip nelom opwarmer slavia historie hofland landzaat tilburgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda