Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik was er ziek van dat Joey Veerman niet kwam'

28 maart 2022 08:30 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Ik was er ziek van dat Joey Veerman niet kwam"; image source: Pro Shots

Arne Slot gaf zondagavond in Studio Voetbal aan er ziek van zijn geweest dat Joey Veerman niet naar Feyenoord kwam. "We hadden hem heel graag aangetrokken, omdat hij een directe versterking zou zijn geweest", aldus Slot. "Hij kon in de top van de Eredivisie het verschil maken en er zijn voor ons maar heel weinig spelers haalbaar die in de top het verschil kunnen maken."

Volgens de trainer zie je bij Ajax dat je bij 15 miljoen moet beginnen voor een speler het verschil kan maken. "Het afgelopen jaar zijn er twee uitzonderingen geweest: Steven Berghuis en Joey Veerman", zo gaf hij aan. "Hij was binnen onze mogelijkheden haalbaar, maar op een bepaald moment fietste PSV er doorheen."

Omdat Veerman niet kwam, werd besloten om Patrik Wålemark te halen. "Hij komt uit een competitie die stil lag, dus hij had tijd nodig voor hij fit was", zei hij daarover. "Dat is hij nu wel, maar hij heeft in Zweden pas één seizoen gespeeld. Hij is een ander kaliber dan Joey Veerman, waarvan je weet dat hij bij Heerenveen wekelijks het verschil maakte. Maar voor de toekomst is dit een heel goede investering voor Feyenoord."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey slot arne berghuis eredivisie fietste heerenveen kaliber patrik walemark zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Terecht, had zelf ook heel graag Veerman bij Feyenoord gezien.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda