Doelpuntrijk gelijkspel voor Feyenoord in oefenduel tegen RKC

23 maart 2022 19:50

Doelpuntrijk gelijkspel voor Feyenoord in oefenduel tegen RKC; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft in een doelpuntrijk oefenduel tegen RKC gelijk gespeeld. De wedstrijd in De Kuip eindigde in 3-3. Bryan Linssen opende na een half uur de score, maar de Waalwijkers hadden voor rust al een voorsprong te pakken. Linssen maakte vroeg in de tweede helft gelijk, waarna Noah Naujoks voor de 3-2 zorgde. RKC maakte echter in de laatste minuut gelijk.

Valentin Cojocaru maakte zijn officieuze debuut voor Feyenoord. De vorige week overgekomen doelman speelde de hele wedstrijd. Arne Slot had zonder de internationals een zo sterk mogelijke ploeg het veld ingestuurd.

De opbrengsten uit de kaartverkoop voor duel kwamen volledig ten goede aan projecten om vluchtelingen uit Oekraïne te kunnen helpen. Voorafgaand aan de wedstrijd speelde Feyenoord Vrouwen ook een kort oefenduel van twee keer een kwartier tegen Saestum. Deze werd dankzij Romée van de Lavoir met 1-0 gewonnen.

Opstelling Feyenoord: Cojocaru, Hall (46' Valk), Trauner (46' Gunduz), Senesi (46' Hokke), Hendriks, Hendrix (81' Van der Zeeuw), Toornstra (62' Zahui), Bassett, Nelson (46' Naujoks), Dessers (46' 'T Zand), Linssen