Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ook wij hebben een heel goede ploeg en spelen goed voetbal'

19 maart 2022 20:01

Op de persconferentie van zaterdag kon Arne Slot niets met de opmerkingen dat Feyenoord al 17 jaar niet meer gewonnen heeft in Amsterdam. "Het was 20 jaar geleden dat we voor het laatst de kwartfinale in Europa hebben gehaald. Dit zijn allemaal van die voorbeelden", aldus Slot. "Dit is misschien wel het beste Ajax van de laatste jaren, maar wij zijn ook uitstekend in vorm. We hebben vooral ongelofelijk veel zin om deze wedstrijd weer te spelen."

Slot ging verder: "We beseffen ons dat we met Ajax een tegenstander treffen die Europese top is, maar dat vinden we alleen maar hartstikke leuk om onszelf daar tegen te wapenen. De enige wedstrijd dit seizoen die Ajax gespeeld heeft waar de tegenstander meer kansen heeft gehad dan Ajax zelf was in Rotterdam. Het is ze gelukt om maar één keer op doel te schieten en dat was een strafschop. Ook wij hebben een heel goede ploeg en spelen goed voetbal. We zullen zien hoe onze spelers zich wapenen tegen een volle Arena."




Tags

slot arne wapenen arena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda