Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord strijdt zondag voor allerlaatste kans in competitie

19 maart 2022 00:20

Zondag staat voor Feyenoord weer de absolute topwedstrijd op het programma, aangezien dan in Amsterdam de Klassieker wacht. De huidige koploper leek op weg om weer eenvoudig de landstitel binnen te halen, maar de laatste weken is er flink de klad in gekomen. Daar kwam afgelopen week bovendien een pijnlijke uitschakeling bij in de Champions League. Het idee was er dat ze toe konden treden tot de Europese top, maar Benfica bleek uiteindelijk al te hoog gegrepen.

Voor de Eredivisie werd Ajax - Feyenoord inmiddels al 66 keer gespeeld. Feyenoord won tot nu toe slechts 11 keer, speelde 16 keer gelijk en verloor liefst 38 keer. De grootste zege is 1-3 en die uitslag haalde Feyenoord vier keer. De laatste zege is inmiddels al een flinke tijd geleden, want in augustus 2005 werd met 1-2 gewonnen.

Feyenoord treft zondag twee oud-spelers van de club. Steven Berghuis maakte afgelopen zomer de overstap naar Amsterdam, terwijl Jurriën Timber enkele jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde.




Tags

benfica berghuis eredivisie klad klassieker landstitel timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki