Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Wolf: 'We hebben zeer volwassen gespeeld'

18 maart 2022 00:12

John de Wolf was het niet eens met de opmerking dat hij het als hoofdtrainer goed had gedaan. "We hebben het met zijn drieën gedaan. Ik zou de pers doen, Sipke de besprekingen en Robin was daar waar het nodig was", aldus De Wolf. "Arne en Marino waren er op de achtergrond ook nog bij. We hebben de volgende ronde gehaald en dat was het allerbelangrijkste."

In de dugout was de vreugde groot toen vlak voor rust de score werd geopend. "Hier hoopte je op. Het was een goede goal van Jens", zo gaf hij aan, om vervolgens te horen dat Dessers de score opende. "Heeft hij hem gekregen ja? Ik heb het nog niet teruggezien. Het was in ieder geval een mooi moment om met een 1-0 voorsprong de rust in te gaan."

De Wolf had een heel ander Partizan verwacht. "We hadden verwacht dat ze veel meer druk zouden zetten, maar dat gebeurde niet", zei hij daarover. "We hebben zeer volwassen gespeeld. We hebben de tent niet open gezet en niet echt een schot tussen de palen gehad. Dan maak je de ideale 2-0 en wil je door gaan wisselen. Dan komt toch die 2-1 en wacht je even met wisselen, maar daarna kon je toch nog een paar spelers rust gunnen."




Tags

wolf arne dessers dugout gunnen marino partizan sipke tent teruggezien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki