Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Sorry voor Jens, maar hij heeft al een contract voor volgend jaar'

17 maart 2022 23:55

In gesprek met ESPN gaf Cyriel Dessers aan dat het het plan van Feyenoord was om in het eerste half uur de hoop van Partizan op een resultaat weg te nemen. "Dat is denk ik wel gelukt. Dan kom je vlak voor rust op voorsprong en voel je dat het de goede kant op gaat", aldus Dessers. "In de tweede helft ging het tempo er uit, maar dat is gezien ons schema niet heel raar. Als je dan comfortabel wint is het toch fijn."

De spits opende zelf de score. "Het was echt een wereldgoal. Mijn mooiste ooit", gaf hij lachend aan. "Het is jammer voor Jens. Ik had het hem zeker gegund, maar hij heeft al een contract voor volgend jaar. Ik moet nog aan mijn statistieken daarvoor werken."

Dessers werd in de studio van ESPN al vergeleken met Filippo Inzaghi. "Dit was wel echt een Inzaghi goal", zei hij daarover. "De verdediger duwde mij en daardoor ging hij via mijn schouder in het doel. Het was zeker niet mijn mooiste, maar ik ben er zeker blij mee. Je moet pakken wat je pakken kan. Het was niet de mooiste en de moeilijkste, maar ik tel hem wel."




Tags

dessers cyriel espn inzaghi duwde filippo partizan schouder wereldgoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda