Transparent
Inloggen
Sluiten

'Seizoen Justin Bijlow voorbij, Feyenoord op zoek naar nieuwe doelman'

15 maart 2022 19:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Seizoen Justin Bijlow voorbij, Feyenoord op zoek naar nieuwe doelman"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat het seizoen voor Justin Bijlow al voorbij is. De doelman kampt met een voetblessure en kan daardoor voorlopig niet meer in actie komen. Woensdag zal Bijlow een second opinion ondergaan om te kijken of hij een operatie nodig heeft, maar vast staat wel al dat hij langere tijd niet inzetbaar is. In november 2020 raakte hij aan hetzelfde gewricht al eens geblesseerd en moest maanden revalideren.

Door de blessure van Bijlow is Feyenoord op zoek naar een nieuwe doelman. Omdat de transfertermijn al gesloten is kunnen er alleen doelmannen vastgelegd worden die momenteel zonder club zijn.

Update 19:00: Volgens De Telegraaf is de berichtgeving dat Justin Bijlow tot het eind van het seizoen uit de roulatie zal zijn nog voorbarig. De doelman wordt nog naarder onderzocht. Wel wordt gevreesd dat de doelman een pees in zijn voet heeft afgescheurd en geopereerd zal moeten worden.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow afgescheurd gevreesd gewricht naarder opinion pees telegraaf transfertermijn voetblessure voorbarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Let op, die komen met Robin Ruiter op de proppen…
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zoveel keuze is er niet hoor...noem jij eens 2 betere opties
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik ben geen scout en begrijp ook echt wel dat dat lastig is, het was meer een opmerking omdat hij onlangs bij 020 genoemd werd.
Ruiter is weggestuurd vanwege kwaliteiten bij de nummer laatst van de eredivisie, dan moeten wij het gewoon doen met hetgeen wat we hebben!!

even google op tranfervrije keepers en ik zie al 3 toppers :-)

Octavian Valceanu
Alfredo Saldívar
Andrew Putna
+1/-0

2 jaar geleden
Triedt voor Bijlow, maar voor zowel hem als Feyenoord had er reeds naar een oplossing gezocht moeten worden. Goede doelmannen van hoog niveau zijn schaars en lopen vrijwel nooit zonder club rond.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden bullaude dahl democraten gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez middenveldert priske sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki