Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin van den Kerkhof: ‘Te veel twijfel of Linssen wel echt balbezit krijgt’

13 maart 2022 23:17

Ondanks dat zelfs het social media-account van PEC Zwolle aangaf dat er een rode kaart gegeven had moeten worden, bleef scheidsrechter Martin van den Kerkhof in gesprek bij ESPN bij zijn standpunt dat geel voor Van der Werff terecht was. "Ik snap dat sommige mensen liever een rode kaart zien, maar ik geef hem niet omdat ik te veel twijfel of Linssen wel echt balbezit krijgt en hem zo kan meenemen om tot een duidelijke scoringskans te komen", aldus Van den Kerkhof.

De scheidsrechter ging verder: "Het gaat om een duidelijke scoringskans waarbij er een hoge mate van waarschijnlijkheid is dat hij die bal in bezit krijgt. Maar hij had hem zo veel in zijn rug dat ik twijfel had of hij hem mee kon nemen naar de keeper. Ik snap de mensen het kunnen argumenten, maar ik had te veel twijfel. Ook na het zien van de beelden blijf ik daarbij en dat heb ik ook naar de VAR gecommuniceerd."

Volgens Van den Kerkhof had de VAR ook niet mogen ingrijpen. "Dat mag alleen bij een duidelijke fout en daar is naar mijn mening hier geen enkele sprake van", zo gaf hij aan.




Tags

kerkhof linssen scoringskans var espn gecommuniceerd pec waarschijnlijkheid werff

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer