Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘Het was een ongebruikelijke overwinning voor ons’

13 maart 2022 23:12

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan dat de overwinning voor Feyenoord ongebruikelijk was. "We speelden slecht en waren toch in staat om te winnen. Meestal zijn we beter dan de tegenstander", aldus Slot. "We speelden heel matig."

Slot ging verder: "Ik was zeer teleurgesteld over het eerste kwartier. Toen lag er zoveel ruimte en kwamen we er een paar keer zo makkelijk doorheen. Na de wedstrijd heb ik ook gezegd dat we het gif wat we de laatste tien minuten hadden om te voorkomen dat de tegenstander de 2-2 zou maken in de eerste tien minuten hadden moeten gebruiken om een goal te maken. Dat kon het eerste kwartier zeker beter."

Met een achterstand al op zak kwam Feyenoord in de tweede helft heel zwak uit de kleedkamer. "Laten we het zo zeggen dat het nodig was om te wisselen", zo gaf de trainer aan. "De dynamiek van de wedstrijd moest veranderen. Dat hebben we gedaan door niet alleen andere spelers in te brengen, maar ook het systeem wat aan te passen. Op een vrij gelukkige manier maakten we de 1-1 en dat hielp ons wel een beetje. Vervolgens maakt Cyriel prachtig de goal en winnen we toch met 1-2."




Tags

slot arne ongebruikelijke cyriel dynamiek espn ongebruikelijk zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment