Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘We hebben het erg lastig gehad’

13 maart 2022 19:13

Er gebeurde zondagmiddag enorm veel op het veld van het MAC³PARK. Ondanks een achterstand voor rust, wist Feyenoord met 1-2 te winnen van PEC Zwolle. Dubieuze beslissingen, een onderbreking en mooie doelpunten waren allemaal te zien in Zwolle. Bij ESPN gaf Orkun Kökcü zijn mening over de wedstrijd.

“Je bent best dominant in het eerste kwartier en dan moet je eigenlijk al een voorsprong pakken. Dan weet je natuurlijk ook dat hij aan de andere kant een keer goed kan vallen. Dat gebeurde en daardoor werd het extra moeilijk na rust. We hebben het erg lastig gehad, maar ik denk dat we verdiend hebben gewonnen, al is het nu nog erg vers. In de onderbreking bespraken we wat we nog konden doen in de slotfase. Het was natuurlijk wel jammer van dat vuurwerk.”

Door een onnodige en discutabele gele kaart mist Kökcü De Klassieker. Hier ging hij verder op in: “Misschien is het dom van mij. Ik heb alleen wel heel veel van deze overtredingen gezien in deze wedstrijd en daar werd geen geel voor gegeven. Je denkt er eigenlijk niet aan, tot aan die overtreding. Als je hem dan naar zijn broekzak ziet grepen, baal je flink. Gelukkig kan ik me nog opladen voor de wedstrijd van donderdag. Ik heb vertrouwen in de ploeg voor zondag.”




Tags

kokcu onderbreking bespraken broekzak discutabele dominant espn grepen klassieker overtredingen park pec vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea cuoc fundament game geertruida gimenez hancko ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda