Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: ‘Het was een echte spitsengoal’

13 maart 2022 19:03

Opnieuw moest Feyenoord zich zondagmiddag terug zien te knokken van een achterstand. In Belgrado ging dat afgelopen donderdag goed en ook in Zwolle slaagde deze missie via doelpunten van Sinisterra en Dessers. Bij ESPN deed matchwinner Dessers zijn verhaal.

“Ik ben nog een beetje stijfjes van donderdag in Belgrado. Dit is waar je van droomt als voetballer, om beslissende doelpunten te maken. Het was een lastige wedstrijd, maar het voelt goed dat je dan toch nog zo kunt winnen. De eerste helft was frustrerend. We hadden de eerste fase alles onder controle, maar toen zij iets veranderden in hun speelwijze kregen we het moeilijk. We hebben ook te weinig gecreëerd en dat is iets waar we meer op moeten trainen, vind ik.”

In een korte onderbreking wegens vuurwerk kreeg Feyenoord de kans om alles goed te zetten voor de slotfase. Dessers: “We hebben het tactisch goedgezet en we hoopten dat er nog één of twee ballen goed zouden vallen. Dat gebeurde gelukkig. Ik pakte de bal uit de draai zonder precies te weten waar de goal was, maar hij ging er lekker in. Ik vond het wel een echte spitsengoal.”




Tags

dessers spitsengoal cyriel espn goedgezet matchwinner onderbreking sinisterra slaagde stijfjes veranderden vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda