Transparent
Inloggen
Sluiten

Chris Woerts: 'Investeerders hebben een brief gekregen van Feyenoord dat het niet doorgaat'

12 maart 2022 12:08 - VI Vandaag
Foto: Pro Shots

Chris Woerts: "Investeerders hebben een brief gekregen van Feyenoord dat het niet doorgaat"; image source: Pro Shots

Chris Woerts heeft weer eens van zich doen spreken. Al meerdere keren gaf hij aan dat er zeker investeerders aan zouden komen, maar vrijdag gaf hij bij VI Vandaag aan dat dit is afgeketst. "De investeerders hebben een brief gekregen van Feyenoord dat het niet doorgaat", aldus Woerts. "Ze hadden te veel eisen waar Feyenoord niet aan kon voldoen. Het ging om 55 miljoen euro."

Op dezelfde dag werd bekend dat PSV een lening had afgesloten van 30 miljoen euro. "Zij kunnen daar talenten van aantrekken. Feyenoord blijft nu zitten met een lege huls", zo gaf hij aan. "Ze moeten nu eigenlijk helemaal opnieuw beginnen. Het hele proces moet opnieuw."

De investeerders zouden zeer teleurgesteld zijn in de beslissing van Feyenoord. "Ze hadden echt goede bedoelingen", zei hij daarover. "Elke keer is er die hoop. Maar Feyenoord is wel de club van de hoop en we hopen nu dat er iemand anders komt."




Tags

woerts brief bedoelingen huls lening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda