Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We zijn mentaal zo sterk dat we het nog om kunnen buigen'

11 maart 2022 01:05

In gesprek met ESPN gaf Jens Toornstra aan blij te zijn dat hij weer eens op zijn favoriete positie mocht spelen. Hij maakte bovendien het eerste doelpunt van Feyenoord. "Het was een goede aanval. De hoek lag open en daar probeerde ik in te schieten. Hij ging er via de paal in, dus dat was fijn", aldus Toornstra. "In de zestien zul je snel moeten handelen, maar de aanname was goed en toen kon ik hem redelijk beheerst binnen schieten."

Feyenoord kwam tegen Partizan twee keer op achterstand. "Van te voren hadden we al bedacht dat we de betere partij zouden zijn, maar dat zij in de omschakeling gevaarlijk konden worden. We waren er op voorbereid, maar het gebeurt ons toch", zo gaf hij aan. "Dat is een puntje van aandacht, maar we zijn mentaal wel zo sterk dat we het nog om kunnen buigen. Dat is wel een pluspunt."

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat de volgende ronde al binnen is. "Je weet het nooit in het voetbal", zei hij daarover.




Tags

toornstra buigen bedacht beheerst espn omschakeling partizan pluspunt puntje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave